In opdracht van

Neem een kijkje in mijn opdrachten

WEBSITE

In onderling overleg heeft de kadergroep urogynaecologie besloten om een eigen website te vervaardigen. De oude website bleek lastig te onderhouden en al langere tijd niet meer actueel te zijn. Deze website is voor de expertgroep urogynaecologie. Hij is gemaakt in wordpress.

WEBSITE | DESIGN | LOGO

Voor Styling by Ingrid heb ik een website ontworpen. Naast de website heb ik ook de huisstijl en het logo ontworpen. Het bedrijf biedt styling diensten zoals personal styling en styling workshops.

FOLDER

Een folder die ik heb ontworpen voor de opendag van de opleiding Communicatie van Avans. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de Avans huisstijl.

UITNODIGING

Mijn oma en opa organiseerde een etentje ten aanzien van hun 50 jarig huwelijks jubileum. Hiervoor heb ik toen een leuke uitnodiging gemaakt. Geheel in stijl van het restaurant (Merlijn, Oosterhout) waar wij toen gingen eten.